Dobrodošli
Uporabniško ime:

Geslo:


Zapomni se me

[ ]
[ ]
[ ]

Oglasi
http://www.vozimvolvo.si/

Forumi
vozimvolvo.si :: Forumi :: Kaj se dogaja v klubu
<< Prejšnja tema | Naslednja tema >>   

Občni zbor

Pojdi na stran  [1] 2
Avtor objava
Blaž
10 apr 2007, 17:53 Predogled tiskanja
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
Obvestilo o občnem zboru je prilepljeno že na prvi strani, pa vseeno ponovim:

21.4.2007, gostišče Keršič v Ljubljani!

Tukaj je treba povedati, da ste vabljeni vsi, vendar pa je žal postopek takšen, da je pred glasovanjem potrebno postati član kluba!
Tako se bodo podpisovale pristopne izjave in pobirala članarina na mestu občnega zbora!

Članarina bo na dan zbora znašala 25€, kasneje pa 30€!

Prilagam tudi Statut Kluba na vpogled.


Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav!

[ Uredi 12 dec 2007, 11:06 ]
Na vrh
MiRo
11 apr 2007, 13:04
Član #2
Prijavljen dne: 10 nov 2006, 00:44
Objav: 889
Končno bomo lahko začeli kot se spodobi.


VSI člani portala, ki imate kakeršenkoli interes delovati v organih kluba (nadzornem svetu, izvršnem svetu ali disciplinski komisiji), se čimprej javite trenutnemu predsedniku Blažu na ZS, da poskušamo že do 21.4. približno sestaviti ekipo vodstva kluba, ki ga bomo na OZju samo še potrdili in takoj začeli z delom.

Veseli bomo vsake ideje, ki jo boste napisali tudi v to temo saj si želimo, da bo delovanje kluba čimbolj transparentno in v skladu z našo vizijo.


Se vidimo 21.4.
Na vrh
Spletna stran
alfaromeo
12 apr 2007, 15:41
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
Pozdravljeni

Za začetek se lahko pove, kje točno je Gostišče Krušič, ker morda tega vsi zainteresirani in neregistrirani člani foruma ne vedo.
Gostišče Krušič, Frankopanska ulica 1, 1000 Ljubljana.
Prilagam zemljevid. Gostišče je označeno z belo piko

Vikend je bil dolg a smo vseeno dočakali sicer pomankljivo objavo, kdaj in kje bo občni zbor. Sicer tudi ne vem zakaj se je izbralo ravno soboto, povrhu vsega pa še sobota, ko se začnejo prvomajski »prazniki in počitnice«. Zakaj ravno Krušič, ki nima zglednega in dovolj velikega parkirišča. Morda pa pridemo na kolesih ali z avtobusom, LPP postaja je blizu.

Statut kluba smo čakali, čakali in ga končno dočakali, čeprav je bil spisan že 21.1.2007. Je pravno formalna buča megalomanskih razsežnosti, ki mlati prazno slamo in ne pove nič pametnega. Okej pač mora biti. O samem klubu ne pove nič. Površno in površinsko govori o nekih nagradah, klubskem inventarju, 4 organih (cca 15 ljudi), disciplinskih postopkih, omenja disciplinski pravilnik kluba, častnih članih, nagradah za »nepojemljivo in požrtvovalno« delo v klubu....... Skratka to me spominja na čase, ko so sestankovali CZKP-jevci in je brezveze? Zakaj? Zgolj en primer: Kako se bo izvrševalo disciplinske ukrepe, če se ne ve, kakšen je disciplinski pravilnik kluba? In kje piše, kakšno vedenje člana škodi klubu in njegovemu ugledu?? Mislim, da so bodoči člani lahko seznanjeni s tem, kaj smejo in kaj ne.....

Ime kluba je Klub ljubiteljev vozi Volvo, vozimvolvo.si. Kdo si je izmislil ta ime? Kolikor je meni znano, se je na prejšnjem forumu javno govorilo o možnih imenih kluba, a o takem imenu ni bilo govora nikoli. Bili so različni predlogi, največ jih je bilo za ime Volvo Klub Slovenija, kar je bojda pravno formalno skoraj nemogče imeti. Na koncu se je temu imenu našla alternativa in je nekako »obveljalo«, da bi bilo najbolj primerno ime, to je Klub ljubiteljev vozil Volvo. Torej zopet samovoljna poteza petih mušketirjev. Prav tako je na prejšnjem forumu potekala konsturktivna debata o simbolih kluba. Bilo je narejenih nekaj lepih in všečnih primerov. O tem znaku tam ni bilo nobenega govora. Zopet samovoljna poteza....

V tej temi sem napisal tole
alfaromeo je napisal(a): ...
Predlagam, da se tukaj javno napiše kakšen "kader" se rabi, kakšne funkcije so na voljo in jih je potrebno zasesti itd, da se bodo ljudje lahko odločili. Lahko se napiše kdaj bo občni zbor itd itd...... Kakšno je to resno delo, se lahko tudi malo bolj specifično doreče, in sicer tukaj javno na forumu še bolje v živo na sestanku.


Izvedeli smo zgolj, kdaj bo občni zbor. Vse ostalo je lepo ostalo zavito v celofan….. Zakaj?!
Niste povedali koliko ljudi se rabi. Če je to tako težko povedati, bom povedal jaz. Po tem statut se rabi cca 12-15 ljudi, in sicer:
~ predsednik
~ podpredsednik
~ tajnik
~ blagajnik
~ urednik butika (tukaj je verjetno mišleno, razne kapice, majice, obeski…..)
~ urednik spletnih vsebin
zgoraj našteti sestavljajo izvršni odbor. (verjetno so za nekatera mesta že kandidati, naj bodo javni in se naj to napiše)
Potem je po statutu potrebno zapolniti še 2 odbora, in sicer:
Nadzorni odbor (3 člani)
Dispciplinska komisija (3 člani)

Tisti, ki misli kandidrat naj to stori javno in ne preko ZS, mailov itd. Dosti je skrivanja za lažnimi “nicki”. Kdorkoli želi kandidirati, misli aktivno sodelovati in s tem predstavljati klub, naj to naredi javno, saj bo klub in njegove člane predstavljal javno in ne pod “nickom”. Izvolili ga bodo člani kluba; ki mimogrede niso in upam, da ne bodo samo uredniki foruma.
Sicer pa ne vem, kako si predstavljate, da bo kdo kandidiral in sploh kdo postal član, če ni niti napisanega programa in opevane vizije kluba, ki je za delovanje in novo članstvo veliko bolj pomemben kot statut….Zanima me tudi, če lahko en član zaseda več mest?

Poleg tega pozivate člane, naj napišejo svoje ideje, ki bodo v skladu z vašo vizijo. Kakšna je vaša, mislim, da je bolje rečeno klubska vizija?! Govorite o transparentnosti kluba. Kje se vidi vaša transparentnost? Nikjer. Že na starem forumu niste upoštevali nikogar. Vse ste in še sedaj delate na svojo roko in voljo. To se je lepo pokazalo, ko se vas je nekega jesenskega večera pet dobilo na kavi in voila, čez par ur je bil tebi nič meni nič forum zaprt za skoraj mesec dni.

V statutu, 32. člen piše, da izvršni odbor upravlja društvo med dvema občnima zboroma po smernicah. Kakšne so smernice oziroma program?? Se vam ne zdi morda pametno dati program na forum, da bo javen in ga bo videlo več oči oziroma ljudi, ki so potencialni člani ali še bolje potencialni spoznorji kluba ?!?

Točka V. Upam, da je v disciplinskih odločbah govora zgolj o klubu, da se ne meša forum in klub v istem lonecu

Predlagam tudi kronološko in vsebinsko spremembo dnevnega reda občnega zbora:
In sicer
~ Uradni pozdrav
~ Predstavitev programa,vizije, …. kluba
~ Predstavitev kandidatov
~ Plačilo članarine in vpisnine
~ Izvolitev delovnega predsestva
~ Izvolitev list z glasovanjem
~ Podpis zapisnika
~ Veselo druženje

Zakaj sprememba. Zato, da se zadeva najprej predstavi, zainteresirani bodo nato plačali članarino in na to volili, ostali bodo šli, upam da jih bo čim manj domov.

Za konec pa še to: Zakaj bomo pa sedaj lahko končno začeli tako kot se spodobi? Ta trditev se mi zdi smešna. Zelo lepo in dobro se je začelo že s prvim forumom in je lepo “laufalo”, brez kakršnih koli papirjev in oh in sploh pravil. Pač zadeva je sedaj samo uradno požegnana in ne vem zakaj bi bilo sedaj vse skupaj zelo drugače…..

Brez zamere in lep pozdrav,

aljaž
Na vrh
MiRo
12 apr 2007, 18:47
Član #2
Prijavljen dne: 10 nov 2006, 00:44
Objav: 889
@alfaromeo

Me veseli, da si si prebral statut in da ti ni všeč čisto nič, kar smo 'mušketirji' kot nas imenuješ storili do sedaj.

Na tvoje otročje in 'pikolovsko izlivanje žolča' (oprosti izrazu) ti ne bom odgovarjal, ker se na takšno raven ne mislim spuščati. Od tebe sem pričakoval bolj 'odraslo' pisanje. Le to je v zadnjem času, sicer z izjemami, nastrojeno popolnoma in samo zaničevanju nas in našega dela. Upam, da ti tvoje začrtano poslanstvo ne uspeva, pa ne zaradi nas, ampak prihodnosti kluba.

Bojim se, da celotne zgodbe ne razumeš, zato ti na kratko razložim še enkrat:

Klub je pravnoformalno ustanovljen, portal in forum sta na zavidljivi ravni, prav tako raven komuniciranja in to je bil edini cilj 'mušketirjev', ki so s tem svoje delo opravili. Nadaljevalo ga bo izvoljeno vodstvo in člani po programu, ki ga bomo začrtali in sprejeli skupaj. ln prav zato se v soboto dobimo.

Lep dan

Na vrh
Spletna stran
Aljoša
12 apr 2007, 20:49
Član #59
Prijavljen dne: 15 nov 2006, 18:33
Lokacija: Ptuj
Objav: 45
a lahko kak BMW tudi zaide k vam? tako po pomoti, mimogrede?
Na vrh
noj
12 apr 2007, 22:13
Član #46
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 21:01
Lokacija: Arja Vas
Objav: 855
@alfaromeo

Glede nato, da si se tako razpisal, bi pa še jaz nekaj pripomnil! In sicer glede celotne vsebine, ker opažam, da te veliko stvari moti, bi rad povedal naslednje: Ta sestanek in formalna ustanovitev pomenita zame velik prelom, in mislim, da bo kasneje to tudi tebi nekaj pomenilo! O tem kaj je narobe in kaj ne, imamo vsi svoja mnenja in se zato ne bom spuščal v podrobnosti! Se mi pa zdi dobra lastnost vsega skupaj, da boš kot član kluba (kar sem prepričan, da boš) imel nekaj malega besede pri vsem skupaj! In to pomeni, da 'mušketirji' ne bodo mogli delat kar se jim zljubi! In ker bo večina izvolila 'predstavnike tega in onega' se bodo na forumu stvari dogajale tako, kot bo to želela večina! In to je dobro in edino smiselno! Je pa res da 100% večine nikoli nebo, in da bodo vedno kakšna nesoglasja... Ampak tako je v življenju na žalost pri vseh stvareh...

p.s.: Tudi mene določene stvari motijo, in me vedno bodo! Bi se pa vseeno rad zahvalil našim 'mušketirjem', ki so kar nekaj prostega časa vložili zato, da ta forum sploh imamo! Pa ni važno, koliko stvari ni urejenih in se ne strinjamo z njimi! Vsak vložen trud cenim, in ga spoštujem!

L.p. Jan

[ Uredi 12 apr 2007, 22:14 ]
Na vrh
MiRo
13 apr 2007, 08:18
Član #2
Prijavljen dne: 10 nov 2006, 00:44
Objav: 889
Aljoša je napisal(a): ...

a lahko kak BMW tudi zaide k vam? tako po pomoti, mimogrede?


mimogrede al pa po pomoti.. absolutno
Na vrh
Spletna stran
Hector
13 apr 2007, 08:43
Član #131
Prijavljen dne: 17 dec 2006, 12:11
Objav: 78
Na žalost sem tisti vikend odsoten. Čestitke za ustanovitev kluba.

Ojoj alfa - za ustanovitev kluba pač potrebuješ enkup pisarij, pa je
čist vseen k... kaj je napisano glavno da je. Predvsem me je pa
pogrelo sklicevanje na polpreteklo zgodovino, kjer ste vsi samo kritiziral, naredil
pa itaq ni noben nič.
Fantje so se vsaj potrudili, da je prišlo do kluba.

p.s. Prva fešta kluba bo pa v mojmu avatarju

Za malce boljši pogled ;)


[ Uredi 13 apr 2007, 08:47 ]
Na vrh
Beastmaster
13 apr 2007, 09:59
Član #111
Prijavljen dne: 02 dec 2006, 09:23
Objav: 1307

UUUUUUUUUUUUU, pa ne morem verjet, js pa sem mislil da so klubi "ljubiteljev vozil" namejeni druženju ljudi z istimi interesi in pitju piva z klasičnimi debatami o avtomobilih njih lastnostmi ter napakami! Poleg tega pa OK, majco si nabavim, z veseljem dam popust vlovo klubu pri nakupih pri meni in to je to!
Na kratko, bom član volvo kluba, bom spil veliko piva z vami ostalimi člani, bom pomagal po svojih močeh če bo potebno, nikakor pa ne mislim gledat kako se "jajcate po nepotrebnem"!!!
Lp
Na vrh
Damijan
13 apr 2007, 10:00
Član #30
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:33
Lokacija: Preshgain
Objav: 1932
Ko vsi tako zelo agresivno napadate "alfaromeo", bom pa še jaz dodal svoje.

Z alfaromeo že zelo dolgo spremljava vse to dogajanje in napake, ki se delajo. Za napake ni nihče poslušen, vedno je ocenjeno kot pizdakanje. Žal tudi predobro poznam protokol in potek ustanavljanja kluba.

In tale VOLVO klub je enak državi brez ustave.

LP, Damijan

p.s.: prosim, brez cenzur in PM-ov!
Na vrh
alfaromeo
13 apr 2007, 12:31
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
Tudi jaz sem vesel, da je ustanovljen klub ljubiteljev vozil Volvo in spoštujem to kar so nekateri naredili. Sicer so to delali nekateri že prej, pa jih nekateri niso spoštovali in cenili njihovega dela.
klubski simboli nekaj lepih primerkov, žal niso več vsi vidni
ustanovni sestaneksklican javno….
Poleg tega, da ste moj post vzeli preveč osebno.

Vem, kaj rabiš in koliko rabiš hodit na UE za ustanovitev društva.
Na napake sem opozoril zato, ker so se na začetku tega novega foruma dogajale napake, ker so pač nekateri preveč resno vzeli, milo rečeno ne najboljša pravila foruma, buzerirali ljudi s tem in onim členom…… Nočem, da se to zgodi še kdaj, zaradi slabo napisanih pravil, ki jih vsak interpretira drugače...

Miro, če ne znaš povedati nič pametnega na vprašanja, ki so jasno zastavljena, potem ne piši, da sem otročji jaz. In da meni ni čisto nič všeč tudi ni res. Na vse konstruktivne graje ste vedno odogvarajali z nekim čudnim odnosom. Tiste, ki so grajali pa ste ozančili za … Kar je dobro bom pohvalil ni problema, kar ni ne bom. Graje je treba znati sprejeti in jih mogoče tudi upoštevati. Sem vesel, da se lahko volvaši družijo v svojem peskovniku, da nismo razkropljeni po drugih forumih in klubih. Ker sem sodeloval pri nastanku kultunega društva, in sodelujem v dveh klubih(en je avtomobilistični), vidim kako "špilajo" zadeve tam in kako tukaj. Imam nekatere pripombe, ki se zdijo meni smiselne in na katere bom opozoril. It’s a free country.

Poglej tale link in tain boš ugotovil kdo je težil in komu ni bilo všeč, amapak čisto nič. Pa so te vsi lepo mirno poslušali. Dosegel si to, da si postal admin ali mod, potem je šlo pa vse skupaj rakom žvižgat….. Tukaj ste tudi hoteli zganjat nek “terror” in se it policaje, pa se vam nekako ni izšlo… Upam, da s klubom ne bo enako in bo že od začetka tako kot je treba.

lp
Na vrh
Hong Kong
13 apr 2007, 13:45
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Alfaromeo tvoj zgornji post je najboljša stvar od kadar te poznam. Super si opisal in razložil komunistično komandiranje in razdeljevanje nagrad. Spominja me na Triglav ko si šefica podeli par mio. EUro a delavci imajo minimalne plače?!!!

Ker vidim, da se na tem forumu prav nič ni spremenilo in da vedno eni te isti kako opisujete vodijo vodo na svoj mlin in zdaj še cash, da povem še svojo. Ker nisem in ne bom sodeloval pri takšnem forumu me nekaj časa ni bilo a so me spet ostali prosili, da se vrnem da bo vse drugače. Hvala Vam resnično na podpori in razumevanju.Žal kot vidim nič se ni spremenilo.
Je potreben komentar? OK da nebi bilo zamere: Preberite pisanje in besedne izraze recimo samo enega od sodelujočih ker še nimamo članov ali jih ni bilo ko se je pisalo na jeziku Burundi, neki čudni Kurbljanščini ali Velejščini. Ko sem jaz imel slovnične in ostale napake ste me takoj napadli, da to ni primerno pisanje in da klub tega ne bo dovoljeval. Ma koji k. in klub če eden od Vas piše dva dni nazaj prav neke čudne izraze in pozdrave in je potem vse v redu. Zakaj se tukaj inšpekcija ni vklopila? Če zdaj ne dela kako bo potem? To so vprašanja od vseh nas kateri smo tukaj ne zaradi Vas ali kluba in pobiranja casha ter sponzoriranja. Zaradi ljubezni do naših avtov takšnih ali drugačnih.
Zato razumem Lj-Jebiga ki kot pove zasleduje vse te udbovske fore...zato so proti takšnem klubu in grupiranju. IMejte se lepo in bog ne daj da kdo briše moj post kot je že neštetokrat narejeno. Zato je Lj Jebiga omenil brez cenzure katera Vama paše ali je v "interesu" (ta interes kluba je detaljno opisal Alfaromeo in to zelo zelo dobro)

p.s. da ne bo rekla kazala tukaj je citat enega od sodelujočih in ne člana:
"Najprej bi te rad spet pozdravil na forumu in upam, da boš spet sodeloval, ker si zame eden izmed pomembih članov tukaj! " Hvala na takšnem razmišljanju.

[ Uredi 13 apr 2007, 13:56 ]
Na vrh
Hong Kong
13 apr 2007, 18:35
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Mislil sem na tole pravilno Slovenščino na katero se moderatorji in "inšpektorka" ne zmeni če se tako piše.

kopiram še poust iz teme kamor vse tole u bistu tut paše, hehe...
bravo xxxx pa za to sm se js boril!


s bi skenslu tudi izbo

zdej pa prièakujem spet mal pluvanja oz. mnenj še ostalih pol pa vidmo kaj nrdimo...bo pa sigurno kul.

jo js jutr dopoldne prebekslam

Vse to je napisal Miro in menim, da prav on kateri me je opomnil, da pazim kako pišem Slovenščino potrebuje nadzor. Se strinjate? Si se kaj popravil Miro? Nisi , dva dni nazaj isto pišeš v nekem čudnem jeziku. Od mene pa zahtevate strogo Slovenščino. Ne znam je tako dobro kot ti. Hvala če razumeš.

Dokler se bo takšno pisanje dovoljevalo posameznikom a ostalim ne to ni forum temveč kaubojski sallon. Zato prosim za malo samokritike in brez zamere kot je pač izražajo posamezniki do nasprotno mislečih. To velja tudi za tebe C70. Pravila za vse enaka. Love Volvo...
Lep pozdrav


[ Uredi 13 apr 2007, 18:41 ]
Na vrh
Ivo
14 apr 2007, 18:59
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
no pa smo tam ... prvi občni zbor ...

dejmo tkole rečt ... kar je blo je blo ... brezveze se mi zdi puntat pa opozarjat na napake o katerih smo že velikokrat govorili ... dejmo pogledat kaj se da narest za naprej in poskrbimo da se napake ki smo jih naredili v preteklosti ne bodo ponavljale v prihodnosti ...

vse bi povabil da svoje dvome izrazijo na občnem zboru, kjer bomo zbrani vsi, ob enem bomo lahko s svojim glasom poskrbeli da bodo na pomembnih mestih ljudje ki jim zaupamo, bomo pa lahko po potrebi tudi spremenili statut, seveda če bo to potrebno,...

sam ne vidim čisto nič spornega v pisanju alfaromeo ali damijana, nasprotno tovrstno pisanje sprejemam kot dobrodošlo kritiko ... ob enem bi opozoril da če razglašamo naj se vsakdo izreče o kakšni stvari moramo sprejeti vsako kritiko in ne iskati zarotnikov v vsakem drugače mislečem človeku ...

damijan, alfaromeo iskreno upam, da bosta prišla na občni zbor in tam glasno povedala kaj bi spremenila ...

pravzaprav upam, da pridete vsi na občni zbor, gre namreč za pomemben dogodek v zgodovini druženja pristašev VOLVO vozil...



sedaj pa še o statutu, 23 člen o sklepčnosti občnega zbora ... najprej smo sklepčni če je vsaj polovica članov, potem jih more bit vsaj 20?!?! mislim ... ok ... optimistično določilo, samo kaj se zgodi če je v klubu samo 20 ali manj članov?

bolj elegantna rešitev ki se pogosto uporablja je da je po 20 minutah OZ sklepčen če je prisotna več kot 1/3 članov

o častnih članih društva ... je govora o materialnih ali morqalnih vrednostih
kdo pa predlaga častne člane?

prenehanje društva ča pade število članov pod 10?

Si res lahko privoščimo da lahko postane član kluba vsakdo ki sprejme statut plača članarino in ga potrdi izvršni odbor ... to se mi zdi nevarna določba ...

da o tem da se izvoli četrtina novih članov v novi izvršni odbor sploh ne govorim ... zdej bomo pa vsako leto menjali ljudi ?

problematična se mi zdi tudi višina članarine ... mislim da bi morali začeti lepo počasi s članarino okoli 10 €, in jo dvigniti če se bo izkazalo, da je zanimanje za včlanitev veliko ... in da klub laufa ... sm škrt? kaj pa dobim za 25 € ? vsaj majico? kapo?

tako ...
Na vrh
AljAž
14 apr 2007, 19:35
Prijavljen dne: 20 nov 2006, 09:44
Lokacija: nM
Objav: 3767
Ivo, strinjam se s tabo kar si napisal. Končno nekdo, ki v pozitivnem duhu, a hkrati v določenih točkah tudi kritično gleda na celo stvar.
Na vrh
Hong Kong
15 apr 2007, 07:24
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Aljaž daj ne pametuj. Lepo te prosim. Preberi si še enkrat del pisanja Alfaromea in enako kot on tudi sam sem napisal kaj ni dobrega in kaj je dobrega ter sodelujem kolikor pač znam in želim na tem forumu.

*********************************************************
Alfaromeov del pisanja:

Miro, če ne znaš povedati nič pametnega na vprašanja, ki so jasno zastavljena, potem ne piši, da sem otročji jaz. In da meni ni čisto nič všeč tudi ni res. Na vse konstruktivne graje ste vedno odogvarajali z nekim čudnim odnosom. Tiste, ki so grajali pa ste označili za … Kar je dobro bom pohvalil ni problema, kar ni ne bom. Graje je treba znati sprejeti in jih mogoče tudi upoštevati. Sem vesel, da se lahko volvaši družijo v svojem peskovniku, da nismo razkropljeni po drugih forumih in klubih. Ker sem sodeloval pri nastanku kultunega društva, in sodelujem v dveh klubih(en je avtomobilistični), vidim kako "špilajo" zadeve tam in kako tukaj. Imam nekatere pripombe, ki se zdijo meni smiselne in na katere bom opozoril. It’s a free country.
*******************************************************

Če par njih noče spremeniti osnove zaradi katerih se tukaj dogaja to kar se pomeni da je to komunistični režim moderatorjev in nič drugega.

Kdo si je to zmislil, ko plačaš čalanarino komaj potem lahko sodeluješ in glasaš? Hahahahaha Menim, da nebi koga užalil, da potrebuje C70, Miro, in ostali adminisratorji mal samokritike katero žal ne znajo ali niso sposobni uporabiti. Zato dokler so oni moderatorji tukaj nič boljše ne bo na tem forumu.
Poglej že en teden in nobeden od njih ni niti napisal odgovora na naša pisanja ne Alfaromeovo ne moje in ostalih...točno tako Alfaromeo imajo neki svoj otroški način reševanja problemov in zamerijo ter te ožigosajo kot problematičnega člena.
C70 zakaj nisi popravila postov od Mirota v katerih krši pravila foruma?

Sami uvajate pravila katera so vama pisana na kožo in to ste do danes neštetokrat naredili. Nikoli ta forum ne more biti forum Volvo voznikov in ne bo dokler izvajate tak odnos do nas uporabnikov.

Tista pravila foruma je enako napisal eden od vaju kateri bi rad glumil boga. Ne žalimo se na forum temveč na moderatorje. Je tako Alfaromeo?

p.s. kao tistsi del v pravilih foruma...če vam ni všeč pejte s tega foruma...kje si to videl, dase tako brezobrazno in nekulturno sploh opisuje v pravilniku nekaj takega. A obstaja kakšen pravni svetovalec na tem svetu ali vsak po svoje prilagaja forum sebi...?

[ Uredi 15 apr 2007, 07:25 ]
Na vrh
c70
15 apr 2007, 10:32
Član #3
Prijavljen dne: 11 nov 2006, 22:18
Objav: 1247
Popravljam oz. moderiram poste, ki so izven Okrepčevalnice. V Okrepčevalnici (ker je to izba za zabavo in čvekanje) ne popravljam in tam zaradi mene lahko pišete v kateremkoli jeziku.

P.S. Branko, kaj lahko popraviš velikost slik v temi o potovanju za xc70 in xc90 na normalno velikost, drugače jih bom jaz?

Lep dan še naprej!

[ Uredi 15 apr 2007, 10:35 ]
Na vrh
Ivo
15 apr 2007, 11:03
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
Ufff ufff ...

pa kaj je zdaj to ...

Branko ... jasno je, da lahko o klubskih zadevah glasujejo le člani...meni se ne zdi prav nič sprono glede tega, morda edino višina članarine ... ki je kot sem že omenil za nastajajoči klub kar visoka ...

bi pa prosil da mal umirimo kri, in kot sem že rekel ... vsakdo na občnem zboru pove kaj ga moti in kje ga čevelj žuli... če bo potrebno se bomo tam dogovorili tudi o tem kdo bo moderator in o pravilih ... pridite pa s konkretnimi napisanimi predlogi ... tudi o tem kdo naj bi po vašem mnenju prevzel moderatorsko funkcijo ...
Na vrh
alfaromeo
15 apr 2007, 14:49
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
Pozdravljen Ivo.
Strinjam se, da je potrebno gledati, kaj se da narediti za naprej. Jaz pa mislim, da dokler napake, ki so bile neugodne za vzdušje na forumu in lahko klubu škodujejo, ne bodo odpravljene, do takrat ne bom in verjetno tudi ne bodo tiho. Napake, ki so se dogajale, se ne smejo več ponoviti.

HK jasno je, da lahko glasujejo le člani kluba, zato sem tudi predlagal spremembo dnevnega reda.
Višina članarine se zdi meni čisto primerna. Če ne drugega je treba plačati "domeno in forum", ...... Denar in prelivi kluba, bodo morali biti transparentni. Menim pa, da ni nihče tak, da bi hotel preko kluba kaj zaslužiti finančno, morda le obogatiti dušo.

Tudi mene čudi, da na forumu od pristojnih ni odzivov na pisanje. Verjetno se nekaterim to zdi popolnoma brezveze in totalni osebni napad na njihovo delo.

Kar se tiče pa umirjanja krvi, imam pa jaz čisto mirno kri.... In bi se drugi radi nekaj kregali, ker jim očitno ni jasno, da gre za klub, ne zato, kdo bo koga kam porinil, koliko polen zmetal pod noge in kako močno sunil v gobec.


Za poslušanje pripomb in spreminjanje česarkoli na OZ, ste pa nekateri zelo optimistični. No, priznam, tudi jaz sicer potiho upam, da se bo tam zgodil čudež in bodo nekateri, ki se delajo gluhe, slepe,... tam dobili velika ušesa in velike oči. Vendar kolikor poznam zadeve iz zgodovine foruma in kakor kaže do sedaj v tej temi, se mi zdi, da je to bolj utopija.

Ivo z nekaterimi spremebami, ki si jih predlagal se popolnoma strinjam. Jaz in še nekateri, jih imamo poleg že napisanih še nekaj, a očitno nima smisla tukaj pisat.

Pa še malo
C70: Pravila na forumu sicer obstajajo, so milo rečeno ne najboljša, forum je en in se ga naj obravnava kot celoto. Kakšna je zdaj to "fora", da se pa lahko v okrepčevalnici piše, kakor ti paše in kar ti paše? Tudi okrepčevalnica in pisanje v njej pove veliko o bodočem klubu, ljudeh, ki obiskujejo forum in je del celotnega foruma in kot tak del, daje delček k celotni podobi foruma in nenazdanje tudi "imaginarni" podobi ljudi, ki obiskujejo forum. Ker ste tako načelni, potem to napišite v pravila in jih spremenite.
Na vrh
MiRo
16 apr 2007, 09:52
Član #2
Prijavljen dne: 10 nov 2006, 00:44
Objav: 889
Nooo, zadnjih nekaj vpisov je pa že malo bolj podobnih 'normalnim' in v njih je videti vsaj malo optimizma, ki ga boste še kako potrebovali pri nadaljnem delu.

Na vrh
Spletna stran
Hong Kong
16 apr 2007, 10:05
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Seveda se nobeden ne krega samo želi odgovore na vprašanja.
Spet si si C70 zmislila neku svoju foru ili pravilo tako kot je že bilo enkrat
in nisi imela prav.
Kjer to piše, da se zdaj lahko v temi okrepč. piše po Burundski če tudi to temo berejo vsi novi ali stari ali bodoči člani?

Še enkrat ponavaljam pravila veljajo za vse enako in če Vi kot moderatorji ne popravljate in opomnite Mirota ki je pisal čudno Slovenščino katero še sam ne razume potem je vse to za vas v redu? Seveda ni in ne bo zato prihaja do nerazumevanj in še enkrat ponavaljam ne obsojajte ostale na osnovi tega ker nobeden nima nič osebnega do Vas ali Mirota.

Če se on dela ignorantskega pa samo dokazuje to kar smo večrat napisali in jaz in Alfaromeo mal prej.
Preden vam je padel na pamet občni zbor smo Vam mi ponujali denar za forum zato prosim, da se zdaj ne greste nekih Musketirov ker forum je obstajal tudi prej in samo eno vprašanje je : Zakaj je odšlo več kot 14 članov? Zaradi mene? Ko ste me obtoževali, da je zaradi mene me ni bilo nekaj mesecev in kaj je zdaj ? Isto ali slabše? Lepo vas prosim, da se ne sakrivate za lažnimi forumskimi pravili in si vsak dan zmišljujete nova katera samo vama pašejo. Msilim na C70 ker mi še zdaj ni odgovorila na moje vprašanje temveč je odgovorila z vprašanjem na drugo temo.
Hvala.
Na vrh
RollingStone
16 apr 2007, 11:35
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 12:12
Objav: 1965
Alfaromeo: ker ne sledim spremembam zakonov te prosim, da mi poveš, zakaj je uradno nemogoče dati klubu ime Volvo Klub Slovenije? Ali Klub Volvo Slovenija?

Ker če to pravno formalno ni mogoče za volvo klub, kako to, da LR klub lahko ima tako ime?
Na vrh
Tomaz40
16 apr 2007, 11:43
Član #6
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 10:24
Objav: 984
RollingStone je napisal(a): ...

.....Zakaj je uradno nemogoče dati klubu ime Volvo Klub Slovenije? Ali Klub Volvo Slovenija?

Ker če to pravno formalno ni mogoče za volvo klub, kako to, da LR klub lahko ima tako ime?



Dobit moraš dovoljenje od podjetja Volvo. To pa spet prinese cel kup paprinate vojne in raznih pogojev, ki ti jih postavijo, da ne govorimo časa, ki se ga zapravi.

In glede na to, da je ta forum zelo kritičen do serviserjev, (matično podjetje pa sigurno vpraša za mnenje lokalne servise), lahko sklepamo, da bi to trajalo še mnogo dlje.
Na vrh
Blaž
16 apr 2007, 11:48
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
Bom dodalTomažu, da je pa vsekakor med nalogami, ki jih ima klub zadane, do uradnega naziva tudi priti, v najkrajšem možnem času, seveda, če se bodo stvari odvijale v bolj prijateljskem vzdušju kot sedaj!
Na vrh
Ivo
16 apr 2007, 16:41
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
Hmmm ... MiRo ... ne rabiš bit tako zelo pokroviteljski veš...

kar se pa tiče imena ... potrebujemo dovoljelje od volvo fabrike za uporabo v smislu volvo klub slovenija in nas na UE brez tega dovoljenja lahko lepo zavrnejo ... sicer je bilo pa o tem že ogromno napisano na prejšnem forumu, in tudi v nekaj debatah ... pa verjetno potem izbrisano ...
Na vrh
Hong Kong
16 apr 2007, 17:43
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Ivo je napisal(a): ...

Hmmm ... MiRo ... ne rabiš bit tako zelo pokroviteljski veš...

kar se pa tiče imena ... potrebujemo dovoljelje od volvo fabrike za uporabo v smislu volvo klub slovenija


Glede Mirota to že vsi vemo da je na tem forumu preveč pokroviteljski in kot vidite ne odgovarja na konkretna vprašanja temveč uporablja kot je sam omenil svoj nivo cinizma. Tudi to se da razumeti nobeden ni popoln.

Glede imena Volvo Club Slovenija sem vprašal ko sem bil v tovarni in imamo kompletno podporo direktorja za odobritev imena. Obljubil je, da bo seveda pomagal in podal pozitivno mnenje a do danes verjeli ali ne nobeden od kvazi "članov ali Musketirov" me niti enkrat ni vprašal kaj rabimo poslati in bo po kratkem postopku odobreno. Brez izmišljanja da bojo servisi nagajali. Mi dajemo samo resnico o Volvo servisih, zato ne vidim zakaj to tako omenjaš kot da šinfamo čez njih?
In smo spet na začetku ker posamezniki nočejo spustiti svoj ego na nivo sodelovanja v katerem dajemo samo konkretne pripombe katere nekome ne dišijo in jih nočejo spremeniti zato je treba tem moderatorjem uzeti pravico do moderatorstva. Če boste spet izvolili ene te iste imejte se lepo. hasta la vista.
Na vrh
Hong Kong
16 apr 2007, 17:45
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Ivo je napisal(a): ...

Hmmm ... MiRo ... ne rabiš bit tako zelo pokroviteljski veš...

kar se pa tiče imena ... potrebujemo dovoljelje od volvo fabrike za uporabo v smislu volvo klub slovenija


Glede Mirota to že vsi vemo da je na tem forumu preveč pokroviteljski in kot vidite ne odgovarja na konkretna vprašanja temveč uporablja kot je sam omenil svoj nivo cinizma. Tudi to se da razumeti nobeden ni popoln.

Glede imena Volvo Club Slovenija sem vprašal ko sem bil v tovarni in imamo kompletno podporo direktorja za odobritev imena. Obljubil je, da bo seveda pomagal in podal pozitivno mnenje a do danes verjeli ali ne nobeden od kvazi "članov ali Musketirov" me niti enkrat ni vprašal kaj rabimo poslati in bo po kratkem postopku odobreno. Brez izmišljanja da bojo servisi nagajali. Mi dajemo samo resnico o Volvo servisih, zato ne vidim zakaj to tako omenjaš kot da šinfamo čez njih?
In smo spet na začetku ker posamezniki nočejo spustiti svoj ego na nivo sodelovanja v katerem dajemo samo konkretne pripombe katere nekome ne dišijo in jih nočejo spremeniti zato je treba tem moderatorjem uzeti pravico do moderatorstva. Če boste spet izvolili ene te iste imejte se lepo. hasta la vista.

Da se spomnite datuma kdaj sem to objavil tukaj je link. Hvala.

http://www.vozimvolvo.si/page.php?2
Na vrh
Blaž
17 apr 2007, 08:46
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
Seveda smo se pogovarjali o tem nazivu in sponzorstu za klub, vendar moramo najprej imeti klub in tudi pokazati neke rezultate, po mojem mnenju, bi delovali dokaj neresno, če bi jim poslali mejl, kjer jih prosimo za sponzorstvo, čeprav klub še spoh ne deluje in nima članov!

Zaradi tega še ni bilo poslano, poleg tega, pa morm priznati, da bomo morali tudi popravit pisanje na forumu, kar se tiče vsebine postov, saj, kateri potencialni sponzor ali donator, bo pripravljen pomagati klubu, katerega forum je sestavljen večinoma iz samih spletk in kregarij!
Na vrh
Hong Kong
17 apr 2007, 11:45
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Spletke in kregarije izhajajo iz tega, da ponavaljam že neštetokrat iz enega in istega razloga, da pravila za ene veljajo za druge pa ne.
Zato želim, da gremo veselo naprej a če vsako kritiko moderator vzame kot osebni napad potem žal ta moderator ne more biti. In tukaj se vrtimo v krog že mesece in mesece.

Eni ga podpirate drugi pa ne. VEčina je zaradi tega odšla ostali pa nasprotujejo in bojo še naprej dokler peščica Mušketrijev ne dojame, da če Branko piše izkrivljene besede ga takoj opominjate a če moderator piše še slabše in še v zadnjih postih žali, pljuje in izraža favšerijo do avta nekoga se ne zgodi nič. Spominja me na Udbo in Komunizem. Se strinjate? Zdaj bi bilo dovolj. Uredite forum da bojo pravila veljala za vse enako in prvi bom uredil veliko sponzorstvo klubu.
Hvala in LP.
Na vrh
Terminator
17 apr 2007, 18:09
Član #74
Prijavljen dne: 18 nov 2006, 18:29
Lokacija: Ljubljana
Objav: 2980
jaz bi pa rad povedal nekaj glede članarine.... sprva se mi 25€ oz. 30€ ni zdelo veliko (čeprov je vedno fajn če je cenj ) samo sem pa ravno danes videl da je članarina za VW klub oldtimerjev (kupil sem 31 let star VW kombi) samo 3.000 sit in s tem dobiš popuste pri sponzorjih in prav tako vsi v tvoji družini, ter pridobitev certifikata za oldtimerja (ocenjevanje za oldtimerja je brezplačno) popust pri registraciji pa vsi vemo da vedno prav pride.

Zato me zanima kaj dobimo za tistih 25€ oz. 30€? Ker kolikor jaz vem če se nekam včlaniš in nekaj plačaš, tudi nekaj potem pričakuješ.... se morda motim?

ker podobno je naprimer pri ribiških družinah... plačujejo članarino in potem imajo nekaj od tega (mesečno ribiška revija, cenejše karte za lovljenje...)



obenem bi pa še rad povprašal admina in moderatorje kdaj dobimo tiste obljubljene teme oz. podteme za katere smo se dogovorili v tej temi, ker od dogovora je že dober mesec in pol in mi ni jasno zakaj to toliko časa traja, ker kolikor se jaz spoznam na te zadeve to ne vzame niti 1 minute dela (odprtje novih podtem) malo dle traja le premikanje in urejanje že obstoječih tem v novo podtemo... in mislim da teh par minut nekdo od ekipe pa le ma.....

lp

[ Uredi 17 apr 2007, 18:20 ]
Na vrh
Blaž
18 apr 2007, 08:47
Član #7
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 16:31
Objav: 1283
@Terminator:

Kar se tiče, kakšne bodo ugodnosti, lahko rečem naslednje. Sevda bodo, ampak zaenkrat še niso podpisane pogodbe in da ne bi prišlo do kakšnih nesporazumov ali zavajanj še ni javno objavljeno, lahko pa rečem, da bodo ugodnosti na večih področjih (upam) in sicer od ugodnosti pri nadomestnih delih, športnih aktivnostih in tudi drugih potrebščin, poleg tega, da je potrebno urediti članske izkaznice itd.!!!

Kar se tiče pa ostalih zadev glede tem, pa se opravičujem in bomo pognal kolesa priprave, poleg tega, da je bil admin, ki to obvlada službeno odsoten sedaj nekaj časa ostali pa smo pripravljali za klub stvari! Se opravičujemo za zamudo in bomo res čimprej stvari uredili!

Lp
Na vrh
Pojdi na stran  [1] 2

moderatorji: HIŠNIK, volvo5er, alfaromeo, RollingStone, AljAž

Skoči:     Na vrh

Powered by e107 Forum System
Prisotni
Gostov: 112, Članov: 0 ...

največ prisotnih: 1352
(Članov: , Gostov: 1352) v 20.03 - 12:40

Člani: 5981
najnovejši član: Bobbikedge
Dogodki
Ni dogodkov
Anketa

Kdaj in v katerem modelu je Volvo prvič predstavil laminirana stekla?

1972 - 240

1992 - 850

1944 - PV444/544

1986 - 360

Anketa je namenjena samo članom

glasov: 526
Prejšnje ankete