Dobrodošli
Uporabniško ime:

Geslo:


Zapomni se me

[ ]
[ ]
[ ]

Oglasi
http://www.vozimvolvo.si/

Forumi
vozimvolvo.si :: Forumi :: Okrepčevalnica
<< Prejšnja tema | Naslednja tema >>   

In smo začeli zaklepati teme.

Pojdi na stran  [1] 2
Avtor objava
Hong Kong
30 apr 2007, 12:58 Predogled tiskanja
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Aljaž kdor je tebi kot posamezniku odobril, da ti zakleneš temo?

Drugo. Če si prebral konkretne zahtevke ostalih in mene, da se tema zaklene in odstrani ali se o tem naredi anketa si je bil dolžan kot moderator narediti in ne zdaj pametovati.
Menim, da sam še vedno NE boš odločal kaj zakleniti kaj ne prav zato smo se nas nekaj odločili, da debatiramo na to temo a ti je takoj zaklenil. WOW. Bravo.

ZS ne bom in jih ne priporočam da jih nobeden koristi ker jih ADMIN bere brez razlogov in pravilih foruma. Ko se to uredi bom pisal tebi in ostalima ZS. In prosim, da nebi izbrisali moj post ker sem tebi in ostalima na lep način obrazložil, da debatiramo a ti nam zaklenil odprto debato.???

[ Uredi 30 apr 2007, 13:00 ]
Na vrh
AljAž
30 apr 2007, 13:21
Prijavljen dne: 20 nov 2006, 09:44
Lokacija: nM
Objav: 3767
Soglasno ste me kot moderatorja potrdili na OZ. Če te ni bilo zraven, si si pač kriv sam.

V pristojnosti moderatorjev je zaklepati, prestavljati in urejati teme. Če se bo kak tvoj predlog zdel dober večini moderatorjev in adminu, bomo temu primerno ukrepali. Kot vsi drugi boš za sodelovanje na forumu tudi ti moral upoštevati pravila foruma, in zaupati urednikom. Če imaš konkretne predloge jih pošlji še enkrat rečem, prvo po ZS, ker je razno pametovanje na forumu OffTopic.

In še konkreten primer kako se trudiš igrati po pravilih in delati forum "Volvo usmerjen":
Namesto, da bi pustil temo "Kaj poslušaš.." na miru in bi le ta kmalu zdrsnila iz liste zadnjih tem, si odprl 2 novi temi, ki nimajo veze z Volvo.

LP

[ Uredi 30 apr 2007, 17:26 ]
Na vrh
Hong Kong
30 apr 2007, 13:28
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Alo? S kakšnim to tonom meni pišeš, "če te ni bilo zraven sam si si kriv?" daj raje umiri mal svoj odnos do nas uporabnikov in se mal lepše izražaj.
Eni so začeli in ne jaz debato o tem in sem je nadaljeval v tej smeri na kulturen in spodoben način. Pika.
Če ti kot moderator ne popraviš Mahmuda ki direktno žali z idioti potem nisi primeren za moderatorja ker bi tudi v tem primeru moral biti nevtralen in ne meni po ZS navajati " kako je to samo ime albuma". Zelo moderatorsko in spet začenjamo z privilegiranjem.
popravi post v katerem eden imenuje vse nas idiote takoj ali te tako kot "smo" te izglasovali bomo tudi odstavili ker očitno nisi nevtralen. To si danes dokazal.LP.
Na vrh
Hong Kong
30 apr 2007, 13:33
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
In ker večina na tem forumu odloča bo tako tudi naprej. Če je nekdo ponavaljam NE JAZ začel to temo in na kulturen način smo debatirali o njej, dajali svoja osebna mnenja in spoštovali pravila foruma, naredili ker nam to omogočajo pravila tudi anketo se ti odločiš in nam našo debato zakleneš, uporabnika Mahmuda ki žali pa ščitiš? Hallo ???? Seveda bomo proti in se bomo bunili.
Saj je v tem bistvo foruma, da javno in ne preko ZS ko hinavčki menjamo svoje poglede na forum Volvo. Začel bom temo "cene na tržnici sadja in zelenjave vsak dan" in vsak dan striktno pisal nove cene. A je to banana forum ali VOLVO???
Na vrh
AljAž
30 apr 2007, 13:35
Prijavljen dne: 20 nov 2006, 09:44
Lokacija: nM
Objav: 3767

Hong Kong, v kolikor se ti zdi pametno za Volvo forum, da odstopim odpri anketo in naj odloči večina prijavljenih članov. Ne razumem pa ko ponekod pišeš, da naj uporabniki odločijo, naj bo demokracija itd., a sedaj napišeš:
Hong Kong je napisal(a): ...

In ker večina na tem forumu odloča bo tako tudi naprej....

Nekako ti ne sledim? Ali bi raje da odločaš samo ti?


Raje kot samo "Kud Idijoti-Hočemo cenzuru", bi popravil tvoje in še nekaj ostalih objav, ki so OffTopic, a z brisanjem celotnih objav se kajpak, tako kot z zaklepanjem tem ne strnijamo. Ali pač?

[ Uredi 30 apr 2007, 14:07 ]
Na vrh
volvo5er
30 apr 2007, 14:37
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:24
Lokacija: Ljubljana Bežigrad
Objav: 1142
Moderatorji pač samo opravljamo svoje delo in pika. Kar se pa tiče mahmudovega posta, je bil pa za razliko od tvojih ontopic in ni bil žaljiv, sam ta skupina s tem naslovom komada res obstaja (kako primerno za naš forum, kjer se nakaterim res ne da dopovedat nekaterih stvari ).
Na vrh
volvo5er
30 apr 2007, 14:44
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:24
Lokacija: Ljubljana Bežigrad
Objav: 1142
Še nekaj, Aljaž je na zelo kulturen način obrazložil in pametno utemeljil zakaj je zaklenil tisto tvojo temo in dam mu prav.

@Branko, ni vse v tem kaj napišeš, ampak je tudi zelo pomembno to, kako kaj napišeš. če bi ti tisto tvojo temo z anketo pravilno (to je z utemeljitvami) zastavil, je verjetno ne bi bilo treba zaklepati.
Na vrh
Tea
30 apr 2007, 15:04
Član #255
Prijavljen dne: 21 mar 2007, 11:17
Objav: 581
Mislim, tole pa počasi PONOVNO presega vse meje in okvire "novega" in "zdravega" foruma!!!!

Zahajamo na staro pot... Končajmo s tem PROSIM, dokler nas spet nekaj ne odide po lastni volji ali po volji drugih!!!!

Branko!!! Res je!!! Na občnem zboru TE NI BILO!!! Takrat bi dobil beseda (kot smo jo dobili vsi) in bi lahko povedal vse svoje argumente za ali proti, ko smo volili vsakega člana, administratorja in moderatorja posebej.

Taktat smo izvolili tudi AljAža, vsi smo bili ZA, da je AljAž moderator in AljAž bo moderator OSTAL. Nobene ankete ne bo, ničesar več ne bomo odločali, saj smo odločali KOMAJ 21.4.2007. Pa menda ne bomo tako hitro menjali izvoljenih članov?

Sicer pa lahko nekaga odrešimo funkcije, če ga nekdo predlaga na disciplinsko komisijo (na podlagi utemeljenih kršitev seveda) in potem naprej odloča disciplinska komisija...
Branko - drugič ko pride do take situacije, pojdi raje z dotično osebo na pivo in se zmeni na 4 oči, vem da je težje, ja (računalnik vse prenese). S takimi negativnimi posti trosiš samo negativno energijo po forumu, mi pa se vsi skupaj trudimo, da bo forum zaživel v pozitivni luči.

Med drugim ga prebirajo tudi naši potencialni sponorju in ne bom pisala kako to vpliva na njih!!!

Naj končam!!! BREZ ZAMERE!!! Ti si zame super človek, kolikor sem te imela možnost spoznati, ampak tole mi je ležalo na duši... Komaj čakam da skupaj spijeva !!!

IMEJMO SE RADI!!!

P.S. V premislek moderatorjem... no, glede na naslov teme... NAJ SE TA TEMA ZAKLENE!!!!

[ Uredi 30 apr 2007, 15:13 ]
Na vrh
Inge
30 apr 2007, 15:25
Član #107
Prijavljen dne: 28 nov 2006, 13:53
Objav: 51
Sicer ne pišem ravno veliko tu gori, niti nimam pred hišo parkiranega Volva, vseeno pa sem rad prebiral ta forum. Ampak zadnje čase se dogajajo res cudne stvari, moderatorji, ki so bili povod za ustanovitev tega kar berete, počasi odhajajo, ker imajo pomojem poln organ določenih članov.
In kar hočem povedati - tole jokanje o zaklepanju in odklepanju in anketah je popolnoma pod nivojem voznikov Volvov. Take primitivne in patetične debate se dogajajo na kakšnem fiatovem forumu, ne pa na volvovem.
Dejte se mal zamislt, kam imate namen pripeljati tale forum....

Kregatorjem pa svetujem kakšen obisk www.mobisux.com ali podobnih jajc, da sprostite svoje napete živce, tukaj pa prihajate sproščeni in polni zagona!

lp
Na vrh
Hong Kong
30 apr 2007, 15:36
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
In kaj če me ni bilo na občem zboru? Zaradi tega ne morem ali ne smem napisati moje osebno mnenje a je kome všeč ali pa ne?
Forum je prav za to namenjen-izmenjavi različnih mnenj in pogledov. Vključil sem se v debato o neprimernosti teme katero je začel nekdo drug in na koncu vedno mene tukaj obsojate ker morate imeti grešnika. To ker ste nekoga izbrali za moderatorja NE POVE PRAV NIČ !!! Preden se dokaže, da je sposoben nevtralno voditi foruma ga lahko tako kot je izbran lahko tudi odstavite.
Mahmud Vam je v debati o primernosti napisal KUD IDIOTI in vsak ki ima mal v glavi ve kaj je stem mislil in ne na ploščo ali skupino kar je tudi sam potrdil naknadno.

Zato bom še naprej prvi kateri bo nasprotoval takšnemu vodenju foruma kjer smo na kulturen in dovoljen način debatirali a moderator nam prekine debato. A ste dojeli bistvo? Hvala.
Jutri odprem temo " cene salate in sadja na Ljubljanski tržnici" in je bom ažurno vodil kot temo katera je vsaj večini ali nam kateri smo debatirali o tem, da se teme bazirajo na Volvo in ne na plošče ali ko je kaj poslušal nesmiselna in neprimerna na Volvo forumu kjer se debatira o vozilih.
Boste takšno temo takoj odstranili? Zaklenili?

To je bistvo našega debatiranja a ne da nam moderator ki žal ni nevtralen zaklene temo ker pač "on" tako dojema a Idiote pa dojema kot ploščo.?? Bi bilo primerno napisati pod isto temo kaj poslušam " Hebem vam ja mater" skupine The Vrata iz Čakovca? NE zato se opravičujem za primer in kako bi ga razumeli v omenjeni debati? Je tako Tea? Hvala za

[ Uredi 30 apr 2007, 15:37 ]
Na vrh
Hong Kong
30 apr 2007, 15:40
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Tudi ko sem napisal anketo o vabilu starih članov ste je takoj ustavili...
a naj anketa in odločanje uporabnikov foruma pove kot vidim že veliko njih je proti takšni temi "kdor je kaj poslušal".

Zakaj to JAZ ali kdor drug nebi smel odpreti svoje ankete? Saj nam pravila foruma to omogočajo, da vsak poda svojo anketo.

[ Uredi 30 apr 2007, 15:40 ]
Na vrh
volvo5er
30 apr 2007, 16:08
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:24
Lokacija: Ljubljana Bežigrad
Objav: 1142
Osebno mnenje seveda lahko napišeš (v neki primerni obliki), ne pričakuj pa, da se bodo ostali s tvojim mnenjem strinjali! Da je nekdo bil izvoljen za moderatorja pomeni veliko o njem in to je da ostali (pač tisti prisotni, tvoj problem če ti nisi bil) zaupajo njegovi osebni presoji.

Problem vsakega posameznika je, kako si razlaga mahmudov post o tem kaj posluša, če si ti tako prepričan, da si misli o nas da smo idioti, potem bo že nekaj na tem, predvsem na strani tistih, ki si ta post tako vneto razlagajo na ta način in ne dopuščajo drugih možnosti. Mene to ne gane, pač naj posluša kar želi. On je v bistvu na zelo prefinjen način sporočil svoje mnenje o dogodkih in nekaterih članih na forumu, pa naj si vsak razlaga to kakor mu je drago.

Ti kar nasprotuj takemu vodenju foruma, čeprav počasi postaja jasno, da si, boš, in bi nasprotoval kakršnemu koli vodenju foruma, tukaj je verjetno že razvidno, da ni problem v vodstvu foruma.

Glede teme o ceni solate in sadja na lj tržnici, vsaj zame bo taka tema dobrodošla, zanimivo bi bilo če bi lahko hrkati spremljal tudi cene v merkatorju in šparu (in mogoče pri še kakšnem trgovcu) in jih med seboj primerjal. Jaz bi to z veseljem prebiral. Bi vsaj kaj pametnega napisal, lahko bi dodal temu še test kvalitete posamezne zelenjave in sadja. Vsaka tema, pa najsibo vezana na volvo (je sicer boljše če je vezana na volvo) je dobrodošla, v primeru da je konkretno napisana in da pomaga ostalim članom foruma.

Moderatorja in njegovo delo povsem podpiram. Ravna dovolj nevtralno (če se ne strinja s tabo še ne pomeni da ni neutralen).

Če taka skupina res obstaja in jo ti res poslušaš kar izvoli napisati.

Ti lahko odpreš svojo anketo (si jo) in moderator jo lahko zaklene (jo je), glede na to da je podal utemeljene razloge zakaj je storil tako, ne vidim tukaj ničesar spornega.

Pač lahko zaklene temo na podlagi lastne presoje, za to pa so moderatorji, kaj ti tukaj ne ustreza (povsod je tako, pa se nihče, ki ne dela zgage na forumih, ne pritožuje).

Da admin bere ZS so nepreverjene informacije, pa tudi če jih, a po njih pišeš take tajnosti da jih živ krst ne sme videti, če imaš pameten predlog, in če ga pošlješ prek zs, res ne vidim problema če bi ga tudi admin prebral. Je pa res da se ZSjev načeloma ne bere in če kdo slučajno to dela, močno krši zasebnost uporabnikov. Jaz osebno ne verjamem da kdo bere ZSje in jih uporabljam kot sem jih tudi do sedaj.

Pa še v razmislek: že neka splošna etika vedenja na forumu (pa naj bo kje napisana ali pa ne) bi ti lahko dajala vedeti, kaj je primerno za na forum in kaj se bo izrodilo v kregarijo in brezsmiseln offtopic oz. kaj je le pogrevanje starih nesoglasij, ter ti diktirala način odpiranja novih tem oziroma pisanja odgovorov v že obstoječe teme. Ok, rad bi razčistil nekatere stvari oz jih prilagodil svojim pogledom, hkrati pa nisi sposoben doumeti, kakšen negativen upliv ima lahko tako pisanje na obstoječe stanje foruma.

Ps. to je moj zadnji post na to temo, nimam časa ubadati se s takimi stvarmi, ki nimajo konca. saj veste, neskončna je le človeška neumnost.......

[ Uredi 30 apr 2007, 16:39 ]
Na vrh
Hong Kong
30 apr 2007, 18:46
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Bravo. Bravo. Daj napiši knjigo ali disertacijo o temu.
Sam preberi si kolikokrat si na tak ali drugačen način
grdo pisal o vsima nama v tvojem zadnjem postu.
Glede odločanja dali je nekdo primeren ali ne kot moderator
lahko potrdi samo čas in njegov način dela in ne 5 dni kot moderatorja
foruma. Ti zakleneš eno temo pred parimi dnevi on zaklene eno temo...wow. Bravo. Pomeni? Ne dovolite da nekdo misli in piše drugačno kot Vi. Zaključujem.
p.s. hitro hitro zaklenite še to debatiranje...
Na vrh
Hong Kong
30 apr 2007, 18:58
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Če prebereš svoj megalomanski post lahko vidiš, da TI omenjaš neke stare zadeve in ne jaz.
Kot drugo par uporabnikov je debatiralo o eni temi in ste je takoj zaklenili ker ste menili, da je to kregarija in ne vem kaj še nisem prebral od ostalih. Je tako? Vidim rezultat "prepovedane" ankete ! Wow.

No potem meni in vsem ostalim obrazloži zakaj ste v zadnjih 3 dneh zakleneili kar trikrat debatiranje ker je bilo po pravilih foruma. Vsaj današnje je bilo ko je S60 OR napisal, da je tema nesmiselna in se prek ZS prepucava z autorko te teme katera je itak odšla prostovoljno skupaj z vsemi ostalimi kateri so kot je že razvidno odšli prav zaradi podobnega reguliranja foruma. Zato tvoja opaska ki leti direktno na mene ni na mestu in je ne bom toleriral ker je nesramna.
Vi moderirajte samo debate katere KRŠIJO PRAVILA FORUMA a ne Vaša osebna mnenja kot danes. PIka.
Do tedaj bo pa Božič predvidevam.

[ Uredi 30 apr 2007, 18:59 ]
Na vrh
Photopress
30 apr 2007, 21:13
Član #115
Prijavljen dne: 05 dec 2006, 22:15
Objav: 61
Pravzaprav se ne bi smel vtakniti v tole, ampak... Sodelujem še na enem forumu, kjer so bili "podobni problemi"... Na eno temo oz. vprašanje so bili trije spodobni odgovori, potem pa se je v nadaljevanju začelo "preseravanje" ipd... Glede na napisano se moram strinjati z vsemi... Ima prav tako Hong Kong kot AljAž... Vendar pa glede na to, da izhajam iz profesionalnih novinarskih vrst, vidim da se na forumih začno zelo hitro uveljavljati pravila, ki ne bi imela kaj početi v demokraciji... Tale forum, če ste ga namenili širši javnosti, naj bo odprt. Če mislite, da je potrebno forum bolj definirati, ga zaprite in naj ne bo dostopen drugim... Tako pač je... Vkolikor se lahko včlani kdorkoli, v bistvu lahko razpravlja o čemerkoli... Tudi na drugih, ravno tako tematskih forumih, se pojavljajo teme, ki nimajo nobene zveze z osnovno idejo foruma... Kaj naj vam rečem? Poskušajte zaobiti probleme, ki to sploh niso in se posvetite tistemu, kar je forum posvečen: Volvu... Če se pojavi tema, ki je offtopic, jo ignorirajte in tako pač je... Če je ne bo nihče širil, bo sama zamrla... V omenjenem primeru pa se je že tako razpasla, da nima smisla več razpravljati, ali da ali ne... In še napotek moderatorjem: videl sem večkrat opozorilo moderatorja: ta tema ne spada sem, zato jo selimo v... ali pa... ker tema žali obiskovalce in načenja normative pristojnega vedenja, jo zaklepamo... In potem ne bo več hude krvi... Ker če bomo zaklepali teme oz. jih predlagali za ukinitev, potem se bomo vrnili v 60. , 70. in 80.-ta leta naše bivše države.... S cenzuro sem imel težave, pa si jih ne želim nikoli več...
Na vrh
AljAž
30 apr 2007, 22:45
Prijavljen dne: 20 nov 2006, 09:44
Lokacija: nM
Objav: 3767
Samo še kratek povzetek zgodbe oz. bistva za tiste, ki ne spremljajo foruma redno, ker je tu natipkanega precej, precej balasta.

Uporabnik S60R-Ocean Race je v temi "Kaj poslušaš danes? no.2" predlagal, da se to temo zaklene. Javno in po ZS sem utemeljil zakaj se teme ne bo zaklepalo in bo ostala. Kot zgleden član je mojo odločitev sprejel.

Na tej točki v igro stopi Hong Kong in nadaljuje njegovo misel, doda idejo o ukinitvi teme in odpre novo temo "[Anketa] Kdor je da se tema "kaj poslušaš danes" zaklene ali odstrani z Volvo foruma?", ki vsebuje anketo glede ukinitve teme "Kaj poslušaš danes? no.2". Ker je bila odločitev glede usode te teme že sprejeta in utemeljena, sem njegovo potemtakem brezpredmetno anketo (če smo iskreni brez neke konstruktivne debate ipd.) zaklenil in še dodatno utemeljil svoje dejanje. Nato je uporabnik Hong Kong odprl tole temo in sedaj smo tu.
Jupi, mehiška nadaljevanka!

Želim Vam prijetno branje!

[ Uredi 30 apr 2007, 23:41 ]
Na vrh
Hong Kong
01 maj 2007, 07:08
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Poslušaj moderator Aljaž, če ne znaš konkretno kaj napisati ne uporabljaj potem svojih vizij v javnosti. Ker to ni nobena Mehiška nadaljevanka in z mano se tako ne boš obnašal in v tem stilu kot je tvoj zadnji post pisal. Sem bil dovolj jasen?
Tako lahko moderator ko pride domov svojoj ženi ureja odnose in ne v javnosti spodbujanjem vseh ostalih proti posamezniku v tem primeru meni. Me ne moti preveč ker sem navajen, da enostavno NE ZNATE konstruktivne debate dokončati in vam je vsaka ne glede na temo destruktivna če nekdo debatira-po pravilih in na kulturen način.
Nobeden sam ADMIN je lahko prebral tvoja ZS v katerih omenjaš temo z S60 OR in kako naj ostali vemo, da ste se Vi menili. Prebral sem temo in nadaljeval debato dokler je niste cenzurirali. Pika.
In zato bom tukaj in pisal po pravilih foruma a vam je všeč ali ne.

[ Uredi 01 maj 2007, 07:11 ]
Na vrh
Ivo
01 maj 2007, 10:42
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
Tema je v neprimernem delu ... prosim umaknite jo v članski del če nam je v interesu debatirati o tem ... čeprav menim da je zrela za zaklep... mislim da SPLOH nima kaj početi na javnem delu foruma ...

@HK ... si že plačal članarino? ko si imel možnost odločati je nisi sprejel ... sedaj pa res seješ neko sovraštvo in ne vem kaj tukaj ... ne razumem kaj se greš ....

ja OZ je bilo dogovorjeno da se bodo počasi neprimerne teme začele umikati, teme ki nimajo veze z volvo topicom, to podpiram, po drugi strani pa razumem da je potrebno imeti nekaj tem o solati da se folk lahko pogovarja o neumnostih ... ampak HK da pa bojkotiraš vsako odločitev nekoga ki jo naredi je pa višek ...

Si bil nominiran za moderatorja pa te ni bilo na OZ ... smo te klicali večkrat pa si ugasnil telefon ... ergo ... priložnost da bi imel tudi sam malo moči v odločanju si imel pa je nisi izkoristil ... torej nehaj stokati in se podredi pravilom ... če moderator reče da se neka tema ne bo zaprla se ne bo zaprla ... thats it ... konec debate ... ne pa da bomo zdej dvomili v vsako odločitev moderatorjev ... ko bodo ocenili namreč da je tema neprimerja jo bodo odstranili ... sicer pa še ni poteklo 100 dni ... ;) počakajmo da pretečejo pa bomo potem kritizirali ... če bo treba ...

še tole ... na kakšen način se on s teboj pogovarja nima nobene veze, v njegovem postu nism našel niti ene nespoštljive zadeve ... sem pa prepričan da se ti bo opravičil če boš povedal da te je prizadel ...

poleg tega pa še tole ... če ti ne paše način odnosa moderatorjev se pač izčlani iz foruma, ne pa da jih sprašuješ če jim je jasno o tem kako se smejo pogovarjati s teboj ...

zadnje čase od tebe berem samo poste ki v veliki večini dvigujejo napetost na forumu ... in to ni kulturno debatiranje ...zdej je čas da se umiriš ali pa posloviš ... žal ... eni smo delali na tem da bi se stvari premaknile ..drugi se pa niste niti prikazali ...

@ peter ... hehe tema o solati fajn ja ...

@photopress
se popolnoma strinjam s tem kar si napisal ... tudi o cenzuri ...
in pod nasvet moderatorjem : "In še napotek moderatorjem: videl sem večkrat opozorilo moderatorja: ta tema ne spada sem, zato jo selimo v... ali pa... ker tema žali obiskovalce in načenja normative pristojnega vedenja, jo zaklepamo... In potem ne bo več hude krvi..."

se lahko samo podpišem ... naučiti se je treba kulture da je treba odločitev moderatorje sprejeti in ne rint z glavo skozi zid ...tud če nam ni všeč ...
Na vrh
alfaromeo
01 maj 2007, 12:33
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:59
Objav: 3866
No comment...
HK kaj bi ti sploh rad? Teme se brisale ne bodo, vsaj jaz ne bom izbrisal nobene. Brisale so se na starem forumu in si bil proti, zdaj bi pa rad, da se brišejo tukaj?!?! Izbrisalo se ne bo nič. Taki smo in smo bili. To je preteklost foruma. Skrbimo, da bo prihodnost lepša. Če lepi nismo se lepe delali ne bomo. Vsak si naj objektivno prebere, kaj se tukaj gor piše in malo razmisli. Kako mislimo imet razno razne piknike turistične rallyje, če se že preko neta skoraj, da ne tepete za oslovo senco.... Sicer pa forum se lahko zapre, da dol z neta in se počaka da volvo farherji malenkost dozori(jo)mo, med tem časom pa kruzamo po drugih forumih itd... Resnično mi gre pa na bruhanje, ko spoznavam celtono ozadje zadeve aka foruma, ukvarjajte se en z drugim, kdo s kom je in zakaj ne, kdo bo koga bolj sunil v gobec, igrajo se dvojne igre, en drugemu očitate nekaj, kar ste sami delali tretjemu.... Skratka poden od podna. Veliko zrelost samo oklicano itelketualnost in veliko smisla za zajebvanje(oprostite izrazu) so pokazali tudi nekateri člani v odhodu, ki jim volvo, kot avtomobil, in kasneje kot volvo forum in klub itd blablabla, bojda pomeni veliko in še več. Vedno sem mislil, da sedimo na istem čolnu in vsi veslamo v isto smer, eni malo močneje drugi pač malo šibkeje, vsak po svojih zmožnostih. A očitno sem živel v zmoti. Ni prvič ni zadnjič. Što ne ubija ono jača. A očitno bo že držala tista "najnovejša" raziskava, ki razglablja, kdo vozi določene znamke avtomobilov. Volvo vozijo ljudje, ki so quasi intelketualci oziroma bolje, mislijo, da so možgane kupili, s tem, ko so kupili volvo. Tukaj se vse to lepo kaže.

over & out

lp

[ Uredi 01 maj 2007, 12:37 ]
Na vrh
Ivo
01 maj 2007, 12:52
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
hmm ... bo treba ocitno kupit SAAB ... hihihi
Na vrh
VOLVOV40
01 maj 2007, 12:59
Član #12
Prijavljen dne: 12 nov 2006, 21:30
Lokacija: LJUBLJANA
Objav: 546
OTROC

Peskovnik je za to da se v njem igrate ne pa prepirate .

Na vrh
Hong Kong
01 maj 2007, 13:12
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Na podlagi Pravilnika (členov št: 1.1, 1.2, 5.1), je objava umaknjena.

AljAž


[ Uredi 01 maj 2007, 17:49 ]
Na vrh
Terminator
01 maj 2007, 13:46
Član #74
Prijavljen dne: 18 nov 2006, 18:29
Lokacija: Ljubljana
Objav: 2980
VOLVOV40 je napisal(a): ...

OTROC

Peskovnik je za to da se v njem igrate ne pa prepirate .





se strinjam... res je že malo otročje tole vse skupaj
Na vrh
Ivo
01 maj 2007, 16:45
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
Tole je pa ze pod nivojem ... Branko razocaral si me ... ne bi ti česa takega pripisal ...

[ Uredi 01 maj 2007, 16:48 ]
Na vrh
Hong Kong
02 maj 2007, 07:21
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
No comment
Na vrh
Hong Kong
02 maj 2007, 07:24
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Na podlagi Pravilnika , Vas javno obveščam, da ne sprejemam ZS (zasebna sporočila) in ne odgovarjam na njih. Samo na e-mail ker ga lahko preberem samo jaz. Zato ne odgovarjam na ZS.
Hvala na razumevanju in Lp.
Na vrh
Hong Kong
02 maj 2007, 08:26
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Menim in to prekleto drži, da ne jaz, da nebi bilo pametovanja ne nobeden NI SPOSOBEN voditi foruma. To je ugotovilo nekaj stručkotov kateri poznajo forum iz časov ko ni bilo Interneta in samo v klubih. Novinarji, stroka in tisti kateri so že pred letom dni odšli zaradi zaklepanja teme katera je v debati in ne krši pravila foruma. Niti ena moja tema od treh ni kršila pravila foruma. Kako sem pa kasneje pisal je samo odziv na Vaša zaklepanja in zatiranje kakršengakoli pisanja.

Ker dokler JAZ Branko samo dajem kot uporabnik PREDLOG (predlog je v komunikaciji med ljudmi vrsta pobude, ideja, vizija ali samo nadaljevanje ideje od neke druge osebe) ste o tem dolžni na javnem forumu debatirati in dajati svoja mnenja odkrito brez cenzure moderatorja ki žal pojma nima=to je moje osebno mnenje pa brez zamere. A ste ga izbrali samo zato ker ima avto Volvo? ) in ne takoj temo zakleniti.
Tudi če sem sam predlagal da se tema odstrani ali zaklene sem to samo PREDLAGAL. Anketa je zelo dobro pokazala kljub temu, da ste je zaklenili, da je večina za to, da se takšne in podobne teme na VOLVO forumu ne vodijo ali odstranijo. Večina je potrdila anketo in Vi je kljub temu zaklenete in onemogočite debatiranje.
Pa če samo nas par debatira o primernosti teme NE KRŠIMO PRAVILA FORUMA.

Preden se je lahko kdorkoli izrekel o tej debati ste temo zaklenili.
Zato odhajajo uporabniki in še bojo odhajali ker tako je bilo prej in zdaj ni nič drugače. Zato se nisem niti bom učlanil v klub v katerem žal ni sposobnih nevtralnih moderatorjev.

Pa če Vas kakorkoli moti ta moj post ne krši pravila foruma IN DA GA NEBI KDO POpravLJAL ALI ZBRISAL. Hvala.

P.S. sem preveč direkten? Odkrito povem? DA in tak bom še naprej ker imam dovolj hinavščine in ZS ter rekla-kazala. Forum je namenjen odprti, javni debati a če krši uporabnik pravila naj moderator popravlja ali zaklepa temo a ne ker dva nimata isti pogled na temo.

[ Uredi 02 maj 2007, 14:30 ]
Na vrh
Ivo
02 maj 2007, 09:38
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
Brezveze.

Gremo naprej ... ne da se mi vec s tem ubadat ...

@AljAž
Le tako s takim delom naprej ...
Na vrh
Hong Kong
02 maj 2007, 14:38
Član #27
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 09:10
Objav: 773
Zanimivo zdaj naenkrat in vedno ko je kaj konkretnega se ti ne da več ali te ni, ali ne moreš ali nočeš...to me spominja na komunizem ko so reševali tako zadeve.

Lepo in kulturno sem ti napisal in preberi še enkrat zgoraj ter odgovori in ne da hinavsko pišeš " Aljaž samo tako naprej "...

A to je tvoj odgovor na konrektno vprašanje?
Hvala imel sem prav da nobeden ni sposoben voditi foruma.
Vsaka čast tistim kateri se trudijo in poskušajo obdržati nivo.
A pravila si spet prirejajo tako kot to moderatorju paše in ima kako se izrazi kos, klientelizem.
To je potrdil tudi da ga ne imenujem ker ga ni več na tem forumu član iz Kamnika in točno opisal kako reagirate na konkretne debate in vprašanja.
Kako? Tako kot ti Ivo mal prej.
Lep pozdrav in in brišite in zaklepajte med vami desetimi če Vas je še toliko ostalo na tem forumu.

Na vrh
Ivo
02 maj 2007, 16:10
Član #39
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 16:13
Objav: 276
Ja branko ... prav imaš ... grozen sem ... jaz in vsi moderatorji ... glede hinavščine pa saj veš kako pravijo ... it takes one to know one ...

gre samo za to da se mi ne da več energije izgubljat ... čudi me da maš SAMO TI vedno probleme z moderatorji ... ko si imel pa priliko kaj narediti za to si pa kaj ? ugasnil telefon ...
in da ne bo pomote ... JAZ sem te nominiral za moderatorja ... ker sem zaupal tvojemu mnenju da je problem v drugih ... očitno ni ... zato si me razočaral ... da o tem da vsepovsod vidiš ljudi ki napadajo tebe in so proti tebi ne govorim ... žalostno da si padel tako nizko ...

o konkretnosti pa ... preberi moje prve poste na to temo boš videl konkretnost ...

[ Uredi 02 maj 2007, 16:12 ]
Na vrh
S60R-Ocean Race
02 maj 2007, 22:47
Član #22
Prijavljen dne: 13 nov 2006, 00:30
Objav: 1418
Thja...se pa moram kar konkretno strinjati z nekaterimi stvarmi, ki jih je napisal Branko. AljAž, tudi ti kršiš pravila. Če si moderator, še ne pomeni, da si bog i batina, tudi zate so neka pravila in kot moderator, se jih MORAŠ STRIKTNO držati. Ne pa da napadaš tam zato, ker tebi kaj ne paše. Branko je dal anketo na predlog mene. Pa kaj? Ker si imel vsaj 50% vseh postov v Offtopic in Kaj poslušam in smo ti stopili na žulj. Kot moderator bi moral odreagirati diplomatsko. Čeprav se tudi meni ne da ubadati s takšnimi stvarmi, pa še vseeno enkrat ponavljam. Forum je namenjen vozilom VOLVO. VOLVO? DA! Sem sam tudi velik audiofil in bi dnevno lahko imel vsaj 30 postov v temi Kaj poslušam pa tega ne delam. Zakaj? Forum je namenjen vozilom VOLVO ne pa vsemu ostalem zraven. Se mi zdi isto, če bi na forumu MojPes razlagal o Volvotih
Se strinjaš (te)? O glasbi sem pa že predlagal forum na katerega se lahko vpišete, če že morate nekam pisati kaj poslušate. In ker se tebi morda zdi, da to paše na forum, ker v to temo tudi pišeš, še ne pomeni, da lahko delaš glede tega potem stvari po svoje. Forum je demokracija kot smo se dogovorili na občnem zboru. Tudi tebe tam ni bilo! In če se bo tema Kaj poslušam zaklenila, je Branko postavil anketo, kjer bi člani izglasovali ali se bo ali se ne bo ne pa da boš to rekel ti, ker si pač moderator. Sorry, tako to ne gre! In to gre v nos Branku, zato se je tudi zbunil enako je z menoj in še marsikaterim uporabnikom na tem forumu, ki so mnenja da je forum namenjen zgolj našim vozilom ne pa Kaj poslušam, Kaj jem, Katerega psa imam, Ali je tašča tečna itd...Takšne stvari se pogovorijo na kavicah. Kako bi izgledalo če bi jaz na nekem računalniškem forumu začel razlagati in razglabljati o Aisin Warner avtomatskem menjalniku, servo volanu, Downhill kolesih, surfih ter podobnem? No, tako izgleda to trenutno pri nas. In zato mislim, da nam je v interes vsem uporabnikom, da je forum Volvo čim bolj "Volvovsko" orientiran ne pa malo tega malo onega pa še zraven kaj o Volvotih.


Brez zamere!

[ Uredi 02 maj 2007, 23:03 ]
Na vrh
Pojdi na stran  [1] 2

moderatorji: HIŠNIK, volvo5er, alfaromeo, RollingStone, AljAž

Skoči:     Na vrh

Powered by e107 Forum System
Prisotni
Gostov: 49, Članov: 0 ...

največ prisotnih: 1352
(Članov: , Gostov: 1352) v 20.03 - 12:40

Člani: 5973
najnovejši član: Ubvpwcrob
Dogodki
Ni dogodkov
Anketa

Kdaj in v katerem modelu je Volvo prvič predstavil laminirana stekla?

1972 - 240

1992 - 850

1944 - PV444/544

1986 - 360

Anketa je namenjena samo članom

glasov: 526
Prejšnje ankete